Bli månadsgivare idag!

Var med och bidra till livsviktig njurforskning.

Enkelt, smidigt och värdefullt

Du kan enkelt bli månadsgivare redan idag genom att fylla i ett digitalt autogiromedgivande via länken nedan och signera med hjälp av mobilt BankID.

Vill du få en blankett hemskickad, kontakta oss på tel: 020-900 100 eller info@njurfonden.se så hjälper vi dig gärna!

Med hjälp av ditt stöd kan vi öka medvetenheten kring njursjukdomar och tillsammans hjälper vi forskningen att utveckla nya behandlingsmetoder för att fler ska få leva och få ett värdigt liv. Dessutom minskar autogiro våra administrativa kostnader. Alla bidrag, stora som små, är värdefulla och gör nytta!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning, du hittar vår integritetspolicy här >

Autogiroanmälan

Skattereduktion för gåvor

Genom att stötta njurforskningen kan du få upp till 3 000 kronor i skattereduktion! Gåvan måste vara på minst 200 kronor/per gång och totalt 2000 kronor under ett år till en eller flera av Skatteverket godkända gåvomottagare.

Läs mer

Vår givarservice

Ring vår givarservice på 020-900 100. Vår givarservice hjälper dig med att besvara frågor om ditt givande. Här kan du få hjälp med ditt gåvoblad och du kan välja att få en faktura på gåvobeloppet eller swisha direkt efter samtalet. Telefontid 8.00-17.00 helgfri vardag.

Du kan även ge en gåva här:
90-konto: 900 367-4  (900 462-3, för gåvor med OCR-märkt inbetalningskort.)
Bankgiro: 900-3674
Swish: 900 3674
Var noga med att ange vem minnesgåvan gäller!

Etisk och trygg insamling

Kvalitetsstämplad. Njurfondens 90-konto är garanten för att insamlingen inte belastas med oskäliga kostnader och att sunda marknadsföringsmetoder används.

Tryggt givande. Njurfonden följer riktlinjer för insamlingsbranschen. Njurfonden är medlem i Giva Sverige, branschorganisationen för tryggt givande, som verkar för etisk och professionell insamling. Njurfonden följer i sin verksamhet Givas Sveriges kvalitetskod och övriga rekommendationer för insamlingsorganisationer.

Mer om Tryggt givande