Ge en gåva

Stöd livsviktig njurforskning!

Skänk hopp för alla som är drabbade av njursjukdom! En miljon svenskar har njurpåverkan, och en halv miljon har kronisk njursjukdom. Forskarna står redo, men saknar resurser. Med din gåva kommer vi snabbare fram. Fyll i formuläret nedan eller swisha 900 36 74. Tack för din omtanke!

*” anger obligatoriska fält

Steg 1 av 2

Engångsbelopp

Vill du hedra minnet av någon med en minnesgåva och tillhörande minnesblad?
Till minnesgåva >

Tack vare din förståelse, medkänsla och omtanke ökar du våra chanser att kunna hjälpa Niklas och Wilma och alla andra som lever med livshotande njursjukdomar. Varje gåva vi får in bidrar till att ännu en pusselbit kan läggas i forskningen för att färre ska insjukna i njursvikt och att njursjuka ska få ökade chanser till ett bättre och längre liv.

Pengarna går till svensk, vetenskaplig forskning i världsklass. Ditt bidrag kan leda till nästa forskningsgenombrott. Tack för ditt stöd!

Swisha din gåva

Du kan swisha din gåva genom att scanna koden eller genom att kopiera vårt swishnummer nedan.

900 3674

Vår givarservice

Ring vår givarservice på 020-900 100. Vår givarservice hjälper dig med att besvara frågor om ditt givande. Här kan du få hjälp med ditt gåvoblad och du kan välja att få en faktura på gåvobeloppet eller swisha direkt efter samtalet. Telefontid 8.00-17.00 helgfri vardag.

Du kan även ge en gåva här:
90-konto: 900 367-4  (900 462-3, för gåvor med OCR-märkt inbetalningskort.)
Bankgiro: 900-3674
Swish: 900 3674
Var noga med att ange vem minnesgåvan gäller!

Skattereduktion för gåvor

Genom att stötta njurforskningen kan du få upp till 3 000 kronor i skattereduktion! Gåvan måste vara på minst 200 kronor/per gång och totalt 2000 kronor under ett år till en eller flera av Skatteverket godkända gåvomottagare.

Läs mer

Etisk och trygg insamling

Kvalitetsstämplad. Njurfondens 90-konto är garanten för att insamlingen inte belastas med oskäliga kostnader och att sunda marknadsföringsmetoder används.

Tryggt givande. Njurfonden följer riktlinjer för insamlingsbranschen. Njurfonden är medlem i Giva Sverige, branschorganisationen för tryggt givande, som verkar för etisk och professionell insamling. Njurfonden följer i sin verksamhet Givas Sveriges kvalitetskod och övriga rekommendationer för insamlingsorganisationer.

Mer om Tryggt givande