Ge en hyllningsgåva

Ge en uppskattad hyllningsgåva och stöd svensk njurforskning i världsklass.

*” anger obligatoriska fält

Steg 1 av 4

1. Hyllningsblad

Förhandsgranska och gå vidare

Exempelbild på hyllningsblad

Hylla någon du håller av genom att ge en hyllningsgåva. Till hyllningsgåvan kommer ett uppskattat hyllningsblad där du kan skriva en personlig hälsning som skickas till mottagaren.

Pengarna går till svensk, vetenskaplig forskning i världsklass. Ditt bidrag kan leda till nästa forskningsgenombrott. Tack för ditt stöd!

Ring gärna vår givarservice på 020-900 100 om du behöver hjälp.

Vår givarservice

Ring vår givarservice på 020-900 100. Vår givarservice hjälper dig med att besvara frågor om ditt givande. Här kan du få hjälp med ditt gåvoblad och du kan välja att få en faktura på gåvobeloppet eller swisha direkt efter samtalet. Telefontid 8.00-17.00 helgfri vardag.

Du kan även ge en gåva här:
90-konto: 900 367-4  (900 462-3, för gåvor med OCR-märkt inbetalningskort.)
Bankgiro: 900-3674
Swish: 900 3674
Var noga med att ange vem minnesgåvan gäller!

Skattereduktion för gåvor

Genom att stötta njurforskningen kan du få upp till 3 000 kronor i skattereduktion! Gåvan måste vara på minst 200 kronor/per gång och totalt 2000 kronor under ett år till en eller flera av Skatteverket godkända gåvomottagare.

Läs mer

Etisk och trygg insamling

Kvalitetsstämplad. Njurfondens 90-konto är garanten för att insamlingen inte belastas med oskäliga kostnader och att sunda marknadsföringsmetoder används.

Tryggt givande. Njurfonden följer riktlinjer för insamlingsbranschen. Njurfonden är medlem i Giva Sverige, branschorganisationen för tryggt givande, som verkar för etisk och professionell insamling. Njurfonden följer i sin verksamhet Givas Sveriges kvalitetskod och övriga rekommendationer för insamlingsorganisationer.

Mer om Tryggt givande