Ge en julgåva

Drygt 5.000 svenskar är njurtransplanterade och knappt 4 000 går i regelbunden dialysbehandling. Ytterligare 20.000 har mycket grav njursjukdom och ytterligare 300.000-400.000 har en ganska uttalad njurpåverkan.

Ge en julgåva som räddar liv och bidrar till att fler familjer får fira en god jul i framtiden, så får du ett fint gåvobevis att lägga under granen. Gåvobeviset postar vi till mottagaren du anger, eller så kan du välja att själv skriva ut ditt gåvobevis.

För att kunna hantera din gåva lagrar vi dina uppgifter. Vi följer personuppgiftslagen och lämnar aldrig ut information till tredje part. När du skänker en gåva till Njurfonden så godkänner du detta, och vi kan komma att informera dig om vårt arbete och hur du kan stödja Njurfonden. Vill du inte ta emot information går det bra att meddela oss via telefon eller e-post.

Tack för din julgåva - Njurfonden

Mottagare * = Obligatorisk uppgift
* Mottagarens namn:
* Mottagarens adress:
* Mottagarens postnummer:
* Mottagarens ort:
* Mottagarens land:
Skriv din hälsning. Obs! glöm inte ditt namn:

Önskar du skriva ut ditt gåvobevis själv?
Då måste du klicka på ”Tillbaka till butiken” efter genomförd betalning på Payson. Då kommer du till en sida där du skriver ut ditt personliga gåvobevis. (Gör du inget, så postar Njurfonden automatiskt gåvobeviset till mottagaren du angett).


Avsändare
* Valfritt stödbelopp kr:
* Avsändarens förnamn:
* Avsändarens efternamn:
* Avsändarens adress:
* Avsändarens postnummer:
* Avsändarens ort:
* Avsändarens land:
Avsändarens telefonnr:
*Avsändarens epostadress:
Uppgifterna får användas:   Ja Nej